Hirdetés

Megjelenési információk

Kérjük, hogy minél hamarabb adja meg számunkra tervezett versenyének időpontját, akár egy évre előre is! Ez nem csak a futóknak, hanem más versenyszervezőknek is fontos információ saját rendezvényük elhelyezése szempontjából. Ezenkivűl ugyanezen okból tájékoztasson minket az időközben beállt változásokról is! A versenyadatok megjelenítése költséggel nem jár és a módosításokat is ingyen átvezetjük 24 órán belül az összes elérhetőségünkön: futónaptár.hu, futonaptar.hu, futóversenynaptár.hu és a facebook oldalainkon: facebook/futónaptár, illetve jellegtől függően még az ultraversenyek.hu, valamint a facebook/ultraversenyek és az akadalyversenyek.hu, illetve a facebook/akadályversenyek oldalainkon tájékoztatjuk a futókat azokról. A Futónaptár.hu üzemeltetője – ellentétben más „futónaptár” névbitorló oldalakkal – közvetlen kapcsolatban van szinte minden versenyszervezővel, ezért nálunk találja meg leghamarabb a versenyeket illetve a versenyadatokban időközben beállt változásokat.

Kiemelési lehetőségek

A fenti képhez hasonló méretű, (kb. tízszer olyan széles, mint magas) figyelemfelkeltő bannert küldhet a saját versenye(inek) kiemelésére, amely alapesetben a verseny hetébe kerül elhelyezésre a nyitóoldalon. A megjelenítés díja a verseny előtti 30 napon belül nettó 20.000 Ft, 60 napon belül 30.000 Ft, 3 hónapig  38.000 Ft, 6 hóra 60.000 Ft és 12 hónapra 90.000 Ft. A fizetési időszak a verseny napjáig tart, azon túl a banner díjmentesen fentmarad.

A standard megjelenésnél magasabb (200px, 300px stb.) bannerek díja az alapmagassághoz (100px) képest arányosan többszörös.

Másik lehetőség, hogy a verseny napjáig az aktuális héttel folyamatosan arrébb mozgó, vagyis az oldal megnyitásakor mindig a szem elé kerülő bannert alkalmazunk, amelyek díja a megrendelt teljes időszakra heti nettó 5 eFt

Banner beküldés


Comments are closed.